Dansen 2020 07 juli

Vrijdag 3 juli 2020 (extra ingelast ivm enorme aanvraag)
> 20:00-23:30 Rijsbergen, Zalencomplex KOUTERSHOF, Koutershof 4,
telefoon: 06 22 41 43 07 In verband met corona-maatregelen het volgende: Op 22 juni wordt het officieel definitief beslist door het RIJK. Wij zijn er al op voorbereid omdat wij er vanaf het begin al betrokken bij geweest zijn via dansondernemers. Wilt u komen dansen dan moet U van te voren reserveren (is een eis) Stuur een mail naar gmm.boot@hetnet.nl en U krijgt een reserveringsformulier met voorwaarden toegezonden per mail.

Zaterdag 4 juli:
> 20:00- Hoeven, VOL-VOL “Het Kompas”, Bovenstraat 18, 06-23248356, € 3,00 entree incl. hapjes, m.m.v. DJ Twan

> 20:00 Galder, De Leeuwerik, St. Jacobsstraat 1B, 4855 AK Galder, T: 076 561 3039, E: info@deleeuwerikgalder.nl. De wekelijkse dansavond in Galder gaat weer van start.  We kunnen elkaar weer ontmoeten om gezellig ‘bij te buurten’. Er zal nog geen dj draaien maar er wordt wel dansmuziek voorzien. Hierdoor wordt er nog geen inkom gevraagd. Uiteraard volgen we de richtlijnen van het RIVM. Het is daarom verplicht op een stoel of kruk te zitten en niet toegestaan deze & de tafels te verplaatsen. Door de 1,5m is er plaats voor 100 personen en vol = vol.

> 20:00-0:00 Belgie, Arendonk (bij Reusel, 30 min onder Tilburg), Eerste vrijedansavond na de lockdown ! Dansclub Baila in Arendonk in Belgie, Gratis toegang en vrij parkeren, maar donatie in de pot op de bar is lief 🙂 1,5m afstandregels van toepassing behalve tussen de danspartners. Ivm beperkt max aantal toelaatbare koppels alleen toegang na aanmelding via info@dansclubbaila.be ! ( leden krijgen voorrang en er wordt gebruik gemaakt van reservelijst) Grote houten dansvloer van ruim 300m2 Vol is vol !!! www.dansclubbaila.be

> 20:00-23:30 Rijsbergen, Zalencomplex KOUTERSHOF, Koutershof 4, telefoon: 06 22 41 43 07. In verband met corona-maatregelen het volgende:  Op 22 juni wordt het officieel definitief beslist door het RIJK. Wij zijn er al op voorbereid omdat wij er vanaf het begin al betrokken bij geweest zijn via dansondernemers. Wilt u komen dansen dan moet U van te voren reserveren (is een eis) Stuur een mail naar gmm.boot@hetnet.nl en U krijgt een reserveringsformulier met voorwaarden toegezonden per mail.

Woensdag 8 juli 2020
> 20:00-23:30 Rijsbergen,  Harmoniezaal, Ingang Lagestraat 1, tel:0622 414307,
In verband met corona-maatregelen het volgende: Op 22 juni werd het officieel definitief beslist door het RIJK. Wij zijn er al op voorbereid omdat wij er vanaf het begin al betrokken bij geweest zijn via dansondernemers. Wilt u komen dansen dan moet U van te voren reserveren (is een eis). Stuur een mail naar gmm.boot@hetnet.nl en U krijgt een reserveringsformulier met voorwaarden toegezonden per mail.

Wij dansen volgens het goedgekeurde DANS-PROTOCOL door het RIJK en de opgelegde regels van de gemeente Zundert. De regel per 1 juli is wel dat er 100 personen aanwezig mogen zijn, doch dat betekent nog niet dat er 100 personen mogen komen dansen !! In verband met de 1,5 meter afstand.  U krijgt dan van ons een mail met de corona-regels voor het dansen en een reserveringsformulier.

Wij hebben polsbandjes  met buzzers besteld die piepen wanneer je binnen de 1,5 meter komt en danst. Iedere danser met dit systeem kan zich veilig bij ons voelen en wij willen dat onze naam niet wordt geschaad. Bij binnenkomst: eerst melden bij receptie. U wordt naar uw tafel gebracht. Spoedig aanmelden want VOL IS VOL !! TIP: Breng uw ID of paspoort mee ivm de handhaving.
Overige informatie  binnenkort op: www.bootrijsbergen.nl

Vrijdag 10 juli:
> 20:00-0:00 Arendonk (Belgie),  Dansclub Baila  (bij Reusel, 30min onder Tilburg) Gratis toegang en vrij parkeren, maar donatie in de pot op de bar is lief  🙂 1,5m afstandregels van toepassing behalve tussen de danspartners. (Ballroom, latin, lindy hop, lijndansje, alles komt aan bod) Ivm beperkt max aantal toelaatbare koppels alleen toegang na aanmelding via info@dansclubbaila.be ! ( leden krijgen voorrang en er wordt gebruik gemaakt van reservelijst) Grote houten dansvloer van ruim 300m2 Vol is vol ! www.dansclubbaila.be

Zaterdag 11 juli:
> 20:00-0:00 Arendonk, Dansclub Baila (Belgie, bij Reusel, 30min onder Tilburg),  Gratis toegang en vrij parkeren, maar donatie in de pot op de bar is lief  🙂 1,5m afstandregels van toepassing behalve tussen de danspartners. (Ballroom, latin, lindy hop, lijndansje, alles komt aan bod) Ivm beperkt max aantal toelaatbare koppels alleen toegang na aanmelding via info@dansclubbaila.be ! ( leden krijgen voorrang en er wordt gebruik gemaakt van reservelijst) Grote houten dansvloer van ruim 300m2 Vol is vol ! www.dansclubbaila.be

 

Zaterdag 18 juli: