De vereniging OVA | OVA dansen

De vereniging OVA

Al meer dan 45 jaar verzorgt dansclub OVA meestal elke zaterdagavond een stijldansavond voor paren en alleenstaanden. Dansclub OVA begon meer dan 45 jaar geleden aan het Keizersdijkje in Goes. Ging door in de Balletschool in Goes-Noord, was vele jaren bekend in Wilhelminadorp en draait nu al jaren in 's-Gravenpolder in dorpshuis "Ons Dorpsleven" Poelvoordestraat 3.

DSCF0726


De entree voor gasten is € 5,00 en voor leden € 1,00. De zaal is open vanaf 19:30. De aanvang is 20:00. De dansavond duurt to 0:00.

Kenmerkend voor een dansavond van dansclub OVA is 3x "changé" (Sneeuwbal foxtrot of in het Vlaams: vermenigvuldigingsdans), zodat iedereen op de dansvloer komt. Eén van de leden opent de dansavond met een foxtrot changé. Na het eerste rondje bingo (begint 21:30) opent de winnaar weer met een foxtrot changé. Ook na het tweede rondje bingo (rond 22:30). De bingo wordt verzorgd door Mevr. Dekker.


's-Gravenpolder is goed bereikbaar in Zeeland en vanuit Noord-Brabant via de A58. Het ligt op 25 minuten rijden vanaf Hoogerheide, 34 minuten rijden vanaf Roosendaal of 50 minuten vanaf Breda. Tegenover het dorpshuis kunt u ruim gratis parkeren. Een oplaad station voor elektrische auto’s is aanwezig.